Tarieven zwemparadijs

Voor de campinggasten is toegang tot het zwemparadijs gratis.

De plaza staat bol van de faciliteiten. Deze kunt u allemaal vinden op deze website, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen! Uw bezoek stellen we zeer op prijs.

Terwijl u geniet van een hapje en/of een drankje kunnen de kinderen gratis genieten van bijvoorbeeld het spraypark, de indoor speeltuin en de bioscoop. Ook kan er tegen een gering tarief gebruik gemaakt worden van de game-zone; hier zijn een airhockey, tafeltennistafel en snookertafel te ontdekken.

U betaalt slechts € 5,- euro per persoon (t/m 2 jaar gratis). U kunt dan het park bezoeken en de prachtige omgeving, de kinderboerderij en zoals gezegd ook het zwembad met ondermeer een superglijbaan, sauna, whirlpool, Turks bad en peuterbad. Tickets a 5 euro zijn verkrijgbaar bij de receptie van het recreatiepark. U krijgt een polsbandje welke u eenmalig kunt gebruiken om het zwembad en het park te betreden.

Bij mooi weer kunt u ook een partij midgetgolf of tennis wagen! Of met zijn allen op een stoere skelter (enkel op eigen park)? Kano varen, forellen vissen…zoveel mogelijkheden! Hiervoor kunt u voor zeer geringe tarieven terecht bij de receptie van recreatiecentrum de Vogel. 1 dag is niet genoeg!

 

NIEUW: Van maandag t/m vrijdag vanaf 17:00 uur een speciaal avondtarief slechts € 3,50 per persoon !! (m.u.v. feestdagen)